Nog een aangifte tegen Ali B in zedenzaak The Voice of Holland

Er is nog een aangifte tegen Ali B binnengekomen rond de zedenzaak van het tv-programma The Voice of Holland. De advocaat van Ali B heeft dat tegenover de Telegraaf bevestigd.

Bron: De Telegraaf

De aangifte betreft een zedenzaak, zegt de advocaat van de rapper en coach in het programma Bart Swier. Ali B “betwist volledig dat hij enig strafbaar feit heeft gepleegd”, aldus Swier.

Er lag al een aangifte van grensoverschrijdend gedrag tegen de rapper en coach in het tv-programma The Voice, naar verluidt van een oud-deelnemer.

LEES OOK. De activist zonder schaamte: de man die heel Nederland op zijn kop zet met onthullingen bij ‘The voice’

Stopgezet

Zaterdag werd duidelijk dat het programma The Voice of Holland voorlopig is stopgezet wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag. Bandleider Jeroen Rietbergen erkende daarop dat aantijgingen aan zijn adres juist zijn en hij stapte op. Hij had relaties van “seksuele aard” gehad met vrouwen die betrokken waren bij The Voice of Holland, meldde hij. Maandag maakte Linda de Mol bekend dat ze haar relatie met Rietbergen heeft verbroken en haar werkzaamheden voorlopig stillegt.

RTL schort samenwerking met Ali B op

RTL Nederland heeft dinsdag de samenwerking met Ali B opgeschort. Dat laat een woordvoerder van het bedrijf aan RTL Nieuws weten. Woensdag werd bekend dat er intussen ook een tweede aangifte tegen Ali B ligt die te maken heeft met de zedenzaak bij The Voice of Holland. Die is volgens RTL Nieuws dinsdag gedaan. RTL wil niet zeggen of het opschorten van de samenwerking met de aangifte te maken heeft. Ook is niet bekend door wie de aangifte gedaan is.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer