Archieffoto.
Volledig scherm
Archieffoto. © Photo News

Lange files op E17 en E34 na aanrijding tussen vrachtwagen en personenwagen aan Kennedytunnel: rijbaan ondertussen weer vrij

AntwerpenOp de Antwerpse Linkeroever staan er vanochtend lange files na een ongeval net voor de Kennedytunnel op de Antwerpse ring. Dat zegt het Vlaams Verkeerscentrum. Het ongeval is ondertussen afgehandeld en de rijbaan is vrijgegeven, maar het fileleed moet nog oplossen. Wellicht ging het om een dodehoekongeval.

  1. Stijn (43) verloor zijn vrouw in auto-ongeluk, zoon Otis (8) overleefde de crash: “Karla heeft geprobeerd haar kind te redden. Dat is… wat moeders doen”
    PREMIUM
    42

    Stijn (43) verloor zijn vrouw in au­to-ongeluk, zoon Otis (8) overleefde de crash: “Karla heeft geprobeerd haar kind te redden. Dat is… wat moeders doen”

    Een kind van acht dat bij mama in de auto crasht en zelf de hulpdiensten belt om haar proberen te redden: heldhaftiger kon Otis Kimpe niet zijn. “En al kon zijn mama niet meer gered worden, ik ben zo trots op onze zoon”, zegt papa Stijn, die vorige week afscheid nam van zijn flamboyante, immer goedlachse vrouw Karla Demyttenaere (43). Wij hadden een uitgebreid gesprek met Stijn: “Of wij ons hier doorheen zullen slaan? Ja. Omdat we haar voor altijd meedragen in ons hart.”
    Ieper
  2. Federaal parket trekt dossier van vermoorde Laura Trappeniers en haar verdwenen echtgenoot op Tenerife naar zich toe

    Federaal parket trekt dossier van vermoorde Laura Trappe­niers en haar verdwenen echtgenoot op Tenerife naar zich toe

    De bevoegde Belgische autoriteiten hebben gisteren besloten om het dossier van de op Tenerife vermoorde Laura Trappeniers (66) en haar nog altijd vermiste echtgenoot Marc Olbrechts (71) naar het federale niveau te tillen. Concreet kan het federaal parket nu ook onderzoeksdaden voorstellen aan het Spaanse gerecht en manschappen sturen. Het blijft voorlopig een mysterie wat er precies is gebeurd, stelt onze collega ter plaatse op het Spaanse eiland vast.