Voormalig Vlaams minister van Energie Bart Tommelein (Open Vld) en huidig minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld), vroeger bevoegd voor Energie.
Volledig scherm
Voormalig Vlaams minister van Energie Bart Tommelein (Open Vld) en huidig minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld), vroeger bevoegd voor Energie. © Belga

Persoonlijke dagvaarding tegen Tommelein en Peeters in zaak rond terugdraaiende tellers ingetrokken

De persoonlijke dagvaarding tegen voormalig minister Bart Tommelein en huidig minister Lydia Peeters in de zaak van de terugdraaiende tellers voor mensen met zonnepanelen, is ingetrokken. Dat laten de twee Open Vld’ers weten. 

125 reacties

  • jos duriau

    2 jaar geleden
    Dat wist iedereen toch vooraf , die mogen de mensen beliegen en bedriegen zonder gestraft te worden.
  • Willy Bogaert

    2 jaar geleden
    Goed gepeeld onder ons . Er zijn geen eerlijke politiekers meer
  • Jan Van Rompaey

    2 jaar geleden
    Ze worden weeral uit de weg gezet, zo ontlopen ze een straf.
  • luc meeus

    2 jaar geleden
    Iedereen is vrij beide 'politiekers' te dagvaarden. Waar wachten we op?
  • Hans Bolsens

    2 jaar geleden
    We zijn wel goed om te investeren in zonnepanelen. Vervolgens de opgewekte energie op het net te gooien tegen betaling. Diezelfde energie terug binnen te halen tegen dubbele prijs. Geen terugdraaiende tellers meer. Onze energie wordt via het net doorverkocht aan hogere prijzen. 3 x winst voor de staat en de intercommunale. En dan willen ze nog EV's en thuisbatterijen door onze strot rammen, sorry, al dat geld heb ik niet meer. Moet ik nog verder gaan zakkenvullers. Wanneer krijgen wij nu iets?