De sultan van Brunei en zijn familie worden omringd door extreme rijkdom.
Volledig scherm
PREMIUM
De sultan van Brunei en zijn familie worden omringd door extreme rijkdom. © EPA/AFP/REUTERS - Fotomontage HLN

Paleis met 1.788 kamers, 7.000 luxewagens en een harem seksslavinnen: de immense rijkdom van de royals in Brunei

RoyaltyGroot feest in Brunei, waar de dochter van sultan Hassanal Bolkiah (75) haar jawoord gaf tijdens een uiterst extravagante bruiloft. De koninklijke familie spaarde kosten noch moeite, al viel dat met een fortuin van bijna 18 miljard euro natuurlijk te verwachten. Zo woont de sultan in het grootste paleis ter wereld, staan er 20 privéjets en 7.000 luxewagens in zijn garage en liet hij al zijn interieurs bekleden met puur goud. Om nog maar te zwijgen van zijn broer prins Jefri (67), die tot wel 700.000 euro per dag uitgaf en borstvergrotingen uitdeelde aan zijn 40 seksslavinnen.

50 reacties

  • marnick dedier

    2 jaar geleden
    en als ze dan ziek worden komen ze naar Leuven en gaan ze toch nog dood, we hebben zo'n voorvalletje gehad enige tijd geleden
  • Dirk Billiet

    2 jaar geleden
    waar je geboren bent kan verkeren, ginder 1 grote leider en waaschijnlijk 95% van de inwoners heeft het goed tot heel goed. Hier in België honderden bakkeleiende politieke (leiders?) en de helft van onze bevolking heeft het niet goed.
  • Kristel Laurent

    2 jaar geleden
    Zou diene zijn uittrekselkes ooit is bekijken om te zien wat er nog op zijn rekening staat
  • Vanaken Patricia

    2 jaar geleden
    Hij kan het beter verdelen want op het einde van je leven pak je niets mee...geld is belangrijk en geeft zekerheid en luxe maar je doelen vallen weg en ik denk dat je als mens niet meer geprikkeld of gemotiveerd kan worden waardoor je extreem word voor verveling te voorkomen.
  • Daniel en Carola Van Hout-Maassen

    2 jaar geleden
    Hier kunnen heel veel mensen van overleven. Hopelijk denkt hij aan zijn onderdanen en kunnen ze leven. Maar we weten dat het niet altijd eerlijk verdeeld is maar dit is er toch echt een beetje over