Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Hein Vanhaezebrouck hekelt gemiste kansen, maar ook ref D’Hondt: “Wij zijn geen proefkonijnen”

AA GentVerloren van Antwerp, na vier puntendelingen: AA Gent is zijn remonte van voor Nieuwjaar teniet aan het doen. Hein Vanhaezebrouck kan niet tevreden zijn met de manier waarop zijn spitsen tegen Antwerp grote kansen de nek omwrongen, maar ook de wedstrijdleiding van Lothar D’Hondt zit hem hoog.

21 reacties

  • gaston bergmans

    2 jaar geleden
    idd de arrogantie van HVH stuit velen tegen de borst , van zichzelf ziet hij nooit problemen mss daarom zijn nek jaar na jaar dikker word zoals een kater die zen kop groeit mey ouder worden
  • Danny Debbaut

    2 jaar geleden
    @A. Cnudde : je slaat de nagel op de kop. VH heeft soms wel een punt en mag ZIJN mening geven, maar de nogal brute manier waarop hij de VAR en arbiters soms "aanpakt", zal hem zeker nt "geliefder" maken bij het korps. Hij lijkt maar nt te beseffen dat zijn houding het imago van AA Gent meer kwaad dan goed doet. Zijn voorzitter, Dewitte, toch een beschaafd man, moet m.i. af en toe goed slikken als hem zijn T1 bezig hoort en ziet ..
  • ALBERT CNUDDE

    2 jaar geleden
    Hein zou toch moeten beseffen dat hij hiermee geen vrienden maakt bij de heren arbiters,bij geen enkele. De arbiters die de volgende matchen gaan fluiten,gaan rekeningen vereffenen...
  • Romero Rondas

    2 jaar geleden
    4 op 16.. En weer de scheidsrechter die de hoofdrol krijgt.. Maar lag het niet weer aan een onmondig Gent.. Niet scoren.. Niet winnen... Geen punten hein..
  • Jos Van De Plas

    2 jaar geleden
    Heinz, Kompany klungelt al twee seizoenen op rij, andere trainers in de Pro leage krijgen veel minder respijt.