Lang en Club Brugge begrijpen he-le-maal niets van uitsluiting: “Rood voor Noa was écht belachelijk”

Jupiler Pro LeagueSlachtoffer van zijn eigen reputatie. Noa Lang kreeg in het slot rood omdat hij – dixit De Ketelaere – “het handje van de ref had vastgenomen”. Club Brugge reageert stomverbaasd op de beslissing van scheidsrechter Laforge, die Lang zo al voor de derde keer uitsloot.

219 reacties

  • Rob De Waele

    2 jaar geleden
    Helemaal akkoord Hans Willems. Supporteren is er al 'lang'niet meer bij. Liever haat spuien op een speler van een tegenstander. En uiteraard in de veilige omgeving van de living, anoniem, op een pc zonder verantwoording te moeten afleggen.
  • Günther Mombaerts

    2 jaar geleden
    wat iedereen hier helaas ontgaat … is dat Balanta eigenlijk 2x ROOD verdiende … dus knappe move van Lang …
  • rudi swinnen

    2 jaar geleden
    Ongeacht of Lang de scheidsrechter aangeraakt heeft of iets toe geroepen : ik vraag me af waarom bepaalde spelers de referee bestormen als die een kaart trekt . Blijf uit de buurt van de scheidsrechter , dan kan zoiets niet gebeuren .
  • Hans Willems

    2 jaar geleden
    Duidelijk allemaal mensen die de beelden niet gezien hebben. Noa raakt hem niet aan, Mata wel ( licht). Leuk dat velen hier reageren zonder de feiten te kennen. Zegt veel...
  • J. Platsteen

    2 jaar geleden
    Ik begrijp de club brughe supporters. Vorige jaren blauwe scheidsrechters in overvloed. Enorme voordelen door blindheid arbiter zoals vorig jaar. Nu correcte arbitrage en drama tot en met. Ook op het veld door die Hollandse toneelspelers. Aanvaard dat het dit jaar misloopt. Te beginnen met de jullie geëiste trainerswissel om de Hollanders te bevoordeligen. Zonder hen is het beter.