BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Overnamegeruchten houden aan bij AA Gent: nieuwe investeerder, of de rol met de top lossen

AA GentHet blijft bij AA Gent gonzen van de overnamegeruchten. De club ontkent, en in de huidige clubstructuur kunnen Ivan De Witte en Michel Louwagie hun aandelen niet te gelde maken, schrijft De Morgen. Maar de Buffalo’s zitten wel op een breekpunt. Ofwel moeten ze een nieuwe investeerder vinden, ofwel moeten ze een tandje terugschakelen en de rol met de absolute top definitief lossen.

11 reacties

  • Eric Van de Wynkele

    2 jaar geleden
    Men heeft altijd tijdens de VIP-recepties geponeerd dat de aandelen van de VZW of andere constructie geen geld waard zijn. Een investeerder moet dus enkel geld inbrengen voor de club en de aandelen zo goed als voor niets krijgen. Voor mij is het heel duidelijk dat hun eigen belang het belang van de club ondermijnt. Om die reden bleef indertijd ook de deur toe voor Gentenaar Marc Coucke wat men opnieuw zal ontkennen natuurlijk ... Wordt vervolgd.
  • Rik Cappelle

    2 jaar geleden
    Zelf hebben beide Heren geen roste eurocent ingebracht in Teirlynck zijn ploegske maar ze bezitten wel tesamen 40% van de aandelen ! Ge moet maar durven.
  • Lieve Verlinden

    2 jaar geleden
    Dit is de pintjesliga, hier spreken we niet van top of topclubs.
  • wim rooyakkers

    2 jaar geleden
    Het blijft een bodemloze vat dat voetbal.
  • ronny wenselaers

    2 jaar geleden
    Roeien met de riemen die men heeft. Zoals elk huishouden,of de deurwaarder staat aan de deur .waarom is dit niet van tel in de sportwereld ?