Nog meer liefde in ‘Big Brother’: Tobias (26) en Grace (35) geven eindelijk gevoelens voor elkaar toe

De trouwe kijker ziet het allang: Big Brother-bewoners Tobias (26) en Grace (35) zijn meer dan vrienden. Tot nog toe bleef vooral Tobias volhouden dat het niet meer dan dat zou worden, maar daar is verandering in gekomen. “Het is zeker wederzijds”, gaf hij toe aan Grace.

ED

Tobias zegt er wel meteen bij dat hij liever buiten het huis uitzoekt wat het tussen hen kan worden. De kijker zal dus niet mee kunnen genieten van de ontluikende liefde van ‘Gracias’, zoals de twee worden genoemd op sociale media. Al lijken ze het wel steeds moeilijker te vinden om te weerstaan aan hun gevoelens. Het zou het tweede koppeltje in het huis zijn, na Vera en de inmiddels naar huis gestuurde Dimitri.

LEES OOK. ‘Big Brother’-kandidaten twijfelen aan oprechtheid van kussende medebewoners: “Is het voor de boekskes?”

Aanvankelijk had Tobias zijn twijfels bij zijn gevoelens voor Grace. De Nederlands-Braziliaanse is een pak ouder dan hem en heeft een zoon van twintig jaar. Daarnaast wil hij vooral hun vriendschap niet verpesten. Grace gaf ook aan dat ze eerst een ‘situatie thuis’ moet uitzoeken. Ze is niet in een relatie, maar er is wel een man in haar leven die speciaal voor haar is.

Tobias en Grace zijn allebei topfavorieten voor de overwinning, dus ze zitten vermoedelijk nog een hele tijd samen opgesloten. De bewoners hebben nog meer dan vijftig dagen te gaan tot aan de finale.

LEES OOK. ‘Big Brother’-bewoner betast zichzelf en krijgt waarschuwing: “We tolereren dit niet”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER