Toto Wolff.
Volledig scherm
PREMIUM
Toto Wolff. © REUTERS

Onze watcher ziet hoe de macht van Toto Wolff stilaan ongezond wordt voor de F1: “Kan leiden tot vieze situaties”

Formule 1Het opzijschuiven van Michael Masi als wedstrijdleider in de Formule 1 is het zoveelste voorbeeld van de macht van Toto Wolff in het Formule 1-wereldje. Onze F1-watcher ziet hoe de macht van de Mercedes-baas zelfs ongezond begint te worden voor de sport. “Gebeurt zoiets in het voetbal, dan koppen de kranten over ‘wedstrijdvervalsing’.”

53 reacties

  • Marijn Thielen

    2 jaar geleden
    @Joeri D'hollander. Ik ben ook niet echt Lewis of Max fan en geef u helemaal gelijk. Fout ligt voor mij bij de FIA, ze hadden die radioverbinding na Silverstone al moeten stoppen, na Toto's "Michael check your email" commentaar. Na Silverstone heb ik ook bijna geen wedstrijden meer live bekeken
  • Joeri D'hollander

    2 jaar geleden
    Ik ben geen uitgesproken fan van Max of Lewis. Het zijn beiden top piloten. En zover ik het seizoen gevolgd heb vorig jaar is Max een paar keer zwaar benadeelt en daardoot een heel pak punten verloren. Op het einde van het seizoen komt mercedes dan opeens met een straaljager ipv een auto, waar tog wat twijfels over waren. Enja die laatste race is gestopt met een sisser... maar eigelijk was heel het seizoen dat een beetje. Het is nu zo.. leg je er bij neer.
  • Marko Decandt

    2 jaar geleden
    Ik snap het artikel niet? Omdat Masi wedstrijdleider af is, zogezegd door Mercedes, wat ik al ten zeerste betwijfel, spreekt men over wedstrijdvervalsing? Hoe wordt die race van Abu Dhabi dan omschreven? Ik kan geen ander woord verzinnen dan dat dat pure wedstrijdvervalsing was. En Masi krijgt daar nu een straf voor omdat iedereen weet dat zijn beslissing absoluut niet volgens de regels was. In een bedrijf wordt je toch ook ontslagen voor een grote fout?
  • Marc Van Buynder

    2 jaar geleden
    Als er een safety car is eerst iedereen verzamelen achter elkaar en dan pas kan je de pits in om nieuwe banden te halen. Niemand die nog banden wisselt tijdens een safety car periode
  • Joery Goubert

    2 jaar geleden
    Groot gelijk dat die vent buiten ligt. Hamilton is bestolen.