De Samsung Galaxy S22 Ultra
Volledig scherm
De Samsung Galaxy S22 Ultra © Yorick Dupon

REVIEW. Samsung Galaxy S22 Ultra valt op door pennetje, maar biedt verder weinig nieuws

smartphonesSamsung wil dat haar smartphones beter opvallen tussen die van de concurrentie. Naast plooibare telefoons op de markt brengen, kan je dat ook doen door een stylus toe te voegen aan één van je toptoestellen. Daarmee is de Samsung Galaxy S22 Ultra een goede optie voor wie eens iets anders wil en er 1.249 euro voor wil betalen.

12 reacties

  • Bart Van Deun

    2 jaar geleden
    niet veel nieuws? 10x optische zoom, 4k en 8k video met 120hertz.. super slow motion, met systeem camera's en lenzen kost het je 9800 euro en dan heb je niet de video stabilizer zoals deze phone... 108 megapixels: hier maak je de prachtigste macro video opnamen mee, is echt cinematografisch filmen..
  • Andy TJampens

    2 jaar geleden
    Bij proximus 249 euro voor de 256GB versie vd ultra met abo 55 euro. Nog een goede en mss wel beste deal is bij telenet aan 949 euro voor de 256GB versie. Wrm ik 256GB zeg is omdat de 128GB maar 8GB ram heeft, ik heb toch graag wat meer ram, kan wat meer apps en dergelijke open houden op de achtergrond. De 1ste keer dat ik een ultra/note zal kopen, wat me overtuigd heeft is de zoom die grandioos is en de s pen. En sommige hun vergelijkingen hier zijn lachwekkend. Slaat nergens op.
  • Marc Wouters

    2 jaar geleden
    Te duur ook voor mij, ik kocht al 2x een Samsung tijdens een actie voor de helft van de prijs. Maar voor wie het beste wil is deze S22 Ultra de beste, toch volgens verschillende reviewers. Natuurlijk is dat irrelevant want wie een Apple wil zal een iPhone kopen en deze vanzelf beter vinden. @Peter Buyck, een phone is niet hetzelfde als een smartphone, dat is als een fiets vergelijken met een auto.
  • Peter Buyck

    2 jaar geleden
    Eh... 1200 euro voor een toestel met een batterij die hooguit twee dagen meegaat? Succes verder. Ik heb hier een gsm liggen 'uit de jaren stillekes' die ruim 10x goedkoper was en waarvan de batterij een kleine week meegaat...
  • DANIEL DEGRYSE

    2 jaar geleden
    Ja de vraag is wie er nu eigenlijk eerst was met de high tech phones Apple of Samsung?