Nathalie Meskens waarschuwt meteen in 'Paradijs Zoekt Personeel’: “Één duo moet vanavond al vertrekken”

TVDe strijd om een droomjob op het paradijs is bikkelhard en dat zullen onze duo’s geweten hebben. Zes duo’s pakken hun koffers uit op het tropische eiland Zanzibar en worden er door een jury getest in alle aspecten van het hotelwezen. Maar wie niet slaagt, mag zijn koffers meteen opnieuw inpakken en vertrekken! 

  1. Nathalie Meskens trapt ‘Paradijs zoekt Personeel’ af: “Ik dacht: fuck it, Meskens, ge zijt acht weken geleden bevallen”
    PREMIUM
    Showbizz

    Nathalie Meskens trapt ‘Paradijs zoekt Personeel’ af: “Ik dacht: fuck it, Meskens, ge zijt acht weken geleden bevallen”

    Als mama van Lima (bijna 2) en Loé (5 maanden) zat Nathalie Meskens (39) de laatste twee jaar meer in de pampers dan in een studio, en zelfs in het nieuwe ‘Paradijs zoekt Personeel’ (VTM) op Zanzibar was de kroost nooit ver weg. “Zonder hen is dat paradijs maar relatief", vertelt ze in een openhartig gesprek over de zonnige opnames, haar moeilijke bevalling en haar ‘onzichtbare’ vriend Nadim. Bijna veertig is ze, en niemand moet Nathalie Meskens nog zus of zo zeggen. Behalve dan: welcome back!
  2. Pim Symoens en vriendin Rebecca moesten droom voor gezinsuitbreiding opbergen: “Ik voelde me gefaald, ook als partner”
    PREMIUM
    tv

    Pim Symoens en vriendin Rebecca moesten droom voor gezinsuit­brei­ding opbergen: “Ik voelde me gefaald, ook als partner”

    Enkele jaren was hij hot in Vlaanderen, daarna verdween Pim Symoens (40) in de anonimiteit. ‘Sing Again’ zet de deur naar een comeback voorzichtig open. “Maar me zomaar in de showbizz storten... Daarvoor ga ik mijn meisjes niet opgeven”, zegt Pim aan ‘Dag Allemaal’, verwijzend naar vriendin Rebecca (38) en dochtertje Renée (3). “Het mooiste gezin ter wereld”, aldus Pim, al doet het nog steeds pijn dat er geen extra gezinsuitbreiding meer zal komen.