Wat te doen met kinderen tijdens de krokusvakantie? Duik er eens de keuken mee in! Foodblogger Roeckie's World geeft tips om te koken met kleuters, kinderen van de lagere school en kinderen in het middelbaar.
Volledig scherm
Wat te doen met kinderen tijdens de krokusvakantie? Duik er eens de keuken mee in! Foodblogger Roeckie's World geeft tips om te koken met kleuters, kinderen van de lagere school en kinderen in het middelbaar. © Roeckie's World

Koken op kindermaat tijdens de krokusvakantie: “De handjes zijn de populairste keukentool, laat je kleuter eens deeg kneden of balletjes rollen"

“Mamaaaa, wat kan ik doen?” De kans dat je kinderen deze vraag tijdens de krokusvakantie aan je stellen, is groot. Geen inspiratie meer? Duik dan gewoon de keuken in met hen. Als schooldirecteur én vader van drie kinderen weet foodblogger Roeckie’s World als geen ander hoe je kinderen kunt entertainen: met zelfgemaakte wafels, worstenbroodjes of één van de andere 6 recepten die hij deelt. “Laat ze zelf die 300g bloem afwegen, zo leren ze meteen hoeveel dat nu juist is.”