De Antwerp Management School © WAS

Stad Antwerpen en Antwerp Management School strijken plooien glad na ophefmakende stickercampagne

Antwerpen -

Stad Antwerpen en de AMS hebben afgelopen week rond de tafel gezeten om te discussiëren over de heisa die was ontstaan over een stickercampagne die een aantal studenten van de AMS op hadden opgestart. Beide partijen geven nu te kennen dat alles volledig is uitgeklaard.

Een studentengroep van de Antwerp Management School startte een aantal weken geleden een campagne om straten peukvrij te krijgen. Ze plakten stickers op vuilnisbakken om mensen aan te sporen hun peuken niet op straat, maar wel in de vuilbak te deponeren. De stad was opgetogen met de opzet van de actie, maar minder met de uitvoering ervan.

LEES OOK. Stad Antwerpen gaat stickers studenten AMS verwijderen: “Voor ons is het project gebuisd”

De stad is er echter van overtuigd dat de intenties van de studenten goed was en wil in de toekomst samenwerken om hun waardevolle ideeën verder uit te werken. De AMS en Stad Antwerpen betreuren naar eigen zeggen dat de actie nu vooral negatief in het daglicht is gekomen en willen iedereen erop wijzen dat na hun gesprek alles volledig uitgeklaard is. “De focus ligt nu opnieuw op een constructieve en positieve samenwerking”, klinkt het bij de AMS.

LEES OOK. Stad niet opgezet met stickeractie tegen peuken van studenten Antwerp Management School: “Brandende sigaret afbeelden is geen goed idee”

(lava)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER