De wagen van de aanrijder die wegvluchtte van de politie
Volledig scherm
De wagen van de aanrijder die wegvluchtte van de politie © Mathias Mariën

Slachtoffer (65) overleden na frontale aanrijding door wegvluchtende bestuurder tijdens politieachtervolging, hond overleeft crash

Gistel/OostendeIn Zevekote, deelgemeente van Gistel, is een politieachtervolging donderdagavond geëindigd met een zware crash. Een 52-jarige man vluchtte aan hoge snelheid weg van de politie, maar reed in zijn vlucht frontaal tegen een tegenligger. De ravage was groot. Danny D. (65), het aangereden slachtoffer, overleed in de loop van de nacht aan zijn verwondingen. De vijftiger die het ongeval veroorzaakte, was onder invloed van alcohol en drugs. 

  1. “Ik ben dit jaar niet eens naar Aalst Carnaval gegaan”: benevelde brandstichter slaat toe in Oostendse parking (maar is toch trots op zichzelf)
    PREMIUM
    Update

    “Ik ben dit jaar niet eens naar Aalst Carnaval gegaan”: benevelde brandstich­ter slaat toe in Oostendse parking (maar is toch trots op zichzelf)

    Hij had een joint gerookt en enkele liters Cara Pils gedronken, waardoor hij zich naar eigen zeggen niets meer kon herinneren. Maar camerabeelden lieten wél zien dat de 32-jarige Aalstenaar Michiel B. in oktober vorig jaar betrokken was bij een brand in de parking onder het Mijnplein in Oostende. Eén wagen ging in vlammen op, twee andere raakten beschadigd. En hoewel hij beweerde zijn leven te willen beteren, vloog B. na een vrijlating opnieuw achter de tralies. Vrijdag besliste de rechter echter om hem nog een laatste kans te geven.
    Oostende