Schreuder met Lang bij een wissel, eerder dit seizoen.
Volledig scherm
PREMIUM
Schreuder met Lang bij een wissel, eerder dit seizoen. © Photo news

“Where is the love?”: onze Club-watcher vraagt zich af waar het verkeerd liep tussen Schreuder en Lang

Club Brugge“Jammer en onnodig dat zoiets gebeurt”, zuchtte Alfred Schreuder zaterdagavond na de klinkende zege van Club Brugge op Seraing. Hij had het dan natuurlijk over de reactie van Noa Lang, toen die iets voorbij het uur naar de kant werd gehaald. Onze Clubwatcher Niels Poissonnier vraagt zich af waar het verkeerd is gelopen tussen de twee Nederlanders. En hij stelt: “Op deze manier heeft niemand er wat aan.”

16 reacties

  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    Noa moet eens dringend in de spiegel kijken en wat meer aan zelfreflectie doen want op dit moment is het een ganse warboel in zijn hoofd. Zijn gedachten zijn overal behalve bij datgene wat hij zo goed kan en dat is voetballen.
  • Frank Waeghe

    2 jaar geleden
    Grote probleem met Lang is Lang zelf. Hij begon fenomenaal mooi bij Club. Je kon niet om hem heen. En dan was er de Gouden Schoen, de transferperikelen, de waardering van overal. Toen ging het licht uit en zagen we Lang worstelen met zichzelf. Alleen in zijn kopje blijft hij een ongelooflijke topper maar dan één die het verschil niet maakt op dit moment. De trainer doet wat moet en haalt hem naar de kant. CDK zal je nooit op iets dergelijks betrappen...
  • ETIENNE LOGIST

    2 jaar geleden
    Om topspeler te worden is er heel wat meer nodig dan goede voeten. Het hele plaatje moet kloppen vanaf de jeugd. Ajax heeft terecht geoordeeld dat bij Lang teveel basisingrediënten ontbreken.
  • Marc Van Leeuwen

    2 jaar geleden
    Lang leve het "vaccin" ? "Hij moest het na de booster wat kalm aan doen voor zijn hart". Hoeveel sporters zijn er al dood gevallen op het veld? Vroeger was het wereldnieuws als er eens een sporter doodviel, sinds de prikken vallen ze als vliegen. Toeval zegt de overheid.
  • Eric De Geeter

    2 jaar geleden
    Kan nog niet een hoekschop geven (tegen Gent 6 x in de handen van de keeper) wegdoen