Brandweerploegen gaan de vlammen te lijf.
Volledig scherm
Brandweerploegen gaan de vlammen te lijf. © Joseph De Cuyper

UPDATE: Video toont ravage na zware brand op site federale politie langs Boomsesteenweg: brand ontstond mogelijk tijdens schietoefening

WilrijkAan de Boomsesteenweg in Wilrijk is een zware magazijnbrand uitgebroken op de terreinen van de federale politie, onder meer in de schietstand van het complex. Het magazijn is intussen volledig uitgebrand, maar andere gebouwen konden gevrijwaard worden en het vuur is ondertussen onder controle. De brand ging gepaard met zware rookontwikkeling, die tot in de wijde omtrek gezien kon worden. Er vielen zes lichtgewonden, die met tekenen van rookintoxicatie naar het ziekenhuis afgevoerd moesten worden. Mogelijk ontstond het vuur tijdens een schietoefening.

  1. NET OPEN. Huisgemaakt stoofvlees en ‘anders’ gebakken frietjes bij FRITSPOT in Hoboken: “Leuk om dit in eigen buurt te kunnen doen”
    PREMIUM

    NET OPEN. Huisge­maakt stoofvlees en ‘anders’ gebakken frietjes bij FRITSPOT in Hoboken: “Leuk om dit in eigen buurt te kunnen doen”

    Mariam (38) heeft niet lang getwijfeld toen er plots een pand in de Karel Meyvisstraat in Hoboken voor een prikje te koop werd aangeboden. Zo kan de dokter in spe namelijk haar droom waarmaken en een eigen frituur beginnen. FRITSPOT wordt haar nieuwe werkplek. Nog méér dan de frieten, moet je er zeker eens langs voor het stoofvlees, zo blijkt.
    Hoboken
  2. Na de amputatie mocht hij een zakje Capri-Sun drinken: hoe beulen ‘cocaïnedief’ horrornacht bezorgen
    PREMIUM

    Na de amputatie mocht hij een zakje Capri-Sun drinken: hoe beulen ‘cocaïne­dief’ horrorn­acht bezorgen

    De oorlellen doorgeknipt. Met een cuttermes ‘Dief’ in het voorhoofd gekerfd. En dan moest het ergste nog komen. Via een liveverbinding op Facetime jutten Yersen V. (37) en Jonas W. (24) de beulen van een vermeende cocaïnedief op. Dat deden ze vanuit hun buitenverblijf in het Spaanse Marbella. “Jaja! Die hebben plezier, die jongens. Oeh, knak. Lekker man.” Al was er nadien als ‘troost’ wel... een zakje Capri-Sun. Vandaag staan dertien verdachten in Turnhout terecht voor de ontvoering en foltering van Henri W. (37). Een reconstructie, net voor het proces dat het begin van een gruwelijk drieluik vormt. En is er zelfs een link met de moord op de 11-jarige Firdaous?
    Antwerpen