© Pelin Ekici

Oprichtster Feagle in dialoog met mini-ondernemers Atlas College

Genk -

In het kader van het project Vlajo Ondernemers voor de Klas genoten de leerlingen van 6 Marketing & Ondernemen van het Atlas College in Genk van een boeiende gastles. Bij dit project delen zakenmensen hun kennis en ervaring met de jonge generatie. De mini-ondernemers ontvingen Fiona Dewaele, oprichtster van Feagle, een strategisch merkbureau dat bedrijven helpt om zich te onderscheiden van hun concurrenten.

Pelin Ekici

Met hun studie- of beroepskeuze in het vooruitzicht zitten heel wat jongeren met belangrijke vragen: wat betekent ondernemerschap en ondernemer zijn nu precies? Welke vaardigheden zijn noodzakelijk om in een bedrijf succesvol mee te draaien? Het boeiende verhaal van Fiona Dewaele over haar leven als ondernemer is bij de leerlingen ‘blijven kleven’.

Feagle is het resultaat van hard werken. Met meer dan vijf jaar ervaring als financieel manager en drie jaar ervaring als regionaal marketingmanager bezat Fiona een schat aan informatie om te delen. Door degelijke strategieën te leveren om merken te bouwen waar mensen van houden, bouwde Feagle snel naam op als een heel vertrouwd en toegankelijk PR- en brandingbureau. Fiona is een dame met veel ervaring op het vlak van marketing en dus ideaal om mee in dialoog te gaan voor de studenten marketing en ondernemen. Ze prikkelde ook de ondernemingsgeest van de leerlingen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer