Ondanks de zorgen wonnen Lukaku & co vanmiddag wel van Newcastle.
Volledig scherm
Ondanks de zorgen wonnen Lukaku & co vanmiddag wel van Newcastle. © AP

Toekomst Chelsea oogt onzeker, geeft TD Petr Cech toe, maar coach Tuchel kan nog lachen: “Desnoods rijd ik met de minibus”

Premier LeagueDoor de sanctiemaatregelen van de Britse overheid tegen de Russische Chelsea-eigenaar Roman Abramovitsj is het momenteel niet zeker dat de club het seizoen kan uitdoen, zo bekende technisch directeur Petr Cech vandaag voor de aftrap van het competitieduel tegen Newcastle United (1-0). “We leven van dag tot dag, want we hebben ons lot niet in eigen handen”, gaf de voormalige doelman toe in een interview bij Sky Sports. De overheid garandeert dat het Chelsea niet failliet zal laten gaan. Er wordt achter de schermen aan een oplossing gewerkt. 

6 reacties

  • Zoran Pavicevic

    2 jaar geleden
    Politiek is zo achterbaks, wanhopig en laag bij de gronds geworden dat ze zich met sport gaan bemoeien. Goed bezig! Binnenkort bestaat deze 117 jarige voetbalclub niet meer...
  • Paulus de Mos

    2 jaar geleden
    Een touringcar huren met chauffeur kost ongeveer 20 Euro per persoon , uitgaande van een elftal met reservespelers en staf komt dat bij 50 man op 2000 Euro dan blijft er dus nog 22000 Euro over om onderweg een hapje en een drankje te doen
  • Christiaan Capiau

    2 jaar geleden
    Beter job zoeken pol
  • Pieter De Weerdt

    2 jaar geleden
    Als ge met Poetin vriendjes bent, moet ge maar op de blaren zitten
  • John Moyaert

    2 jaar geleden
    Met andere woorden alle grootverdieners zullen mogen (moeten) vertrekken deze zomer. Hoe ze dat met die contracten gaan regelen is me een raadsel, wie zal het contract van Lukaku nu nog willen overnemen?