© Vijf

Verleider ‘Temptation Island’ schopt fan (24) gebroken ribben

Nadat hij een fan twee gebroken ribben schopte in Roeselare in de nacht van donderdag op vrijdag, zal de Nederlandse verleider Alex uit ‘Temptation Island’ zich moeten verantwoorden voor de correctionele rechtbank. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen afdeling Kortrijk vrijdag.

Guy Stevens

Tijdens een afterworkparty in café Chicon in Roeselare waren vier deelnemers van het Vijf-programma in het café aanwezig. Onder hen de Nederlandse verleider Alex (26). Rond 2.30 uur liet een van de aanwezige fans vallen dat hij honger had. Alex had ook honger, dus ging hij samen met Temptation-verleidster Daniela en de fan, N.V. (24) uit Moorslede, op zoek naar pita.

Ze reden met de auto rond, maar elke pitazaak was gesloten. Toen ze bij de derde zaak aankwamen, raakte Alex gefrustreerd. Hij wilde zelf rijden, maar N.V. wilde zijn sleutels niet afgeven. Daarop werd hij door Alex tegen de grond geduwd en kreeg hij enkele schoppen. Hij kon wegkruipen en in het ziekenhuis werden twee gebroken ribben vastgesteld.

Alex en Daniela logeerden in het Parkhotel in Roeselare, waar ze werden verhoord. Ze weigerden de medewerking. De camerabeelden zullen worden opgevraagd en Alex zal gedagvaard worden voor de correctionele rechtbank.

Rosanne

Alex is op dit moment, net als Daniela, een van de verleiders op Temptation Island. Hij had vanaf de eerste dag zijn zinnen gezet op Rosanne, de vriendin van spierbundel Niels. Nu hij wat te ver gegaan is met verleidster Parastoo, gelooft hij rotsvast in zijn kansen bij de blondine.

In het programma zei hij onder meer dat hij veel volwassener is dan Niels. “Ik heb op mijn 25ste al meer meegemaakt dan sommigen op hun veertigste”, zei hij.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER