Als een geslagen hond kruipt Lewis Hamilton uit zijn Mercedes: “Tiende, krijg je daar een WK-punt voor?”

Formule 1Van een malaise bij Mercedes gesproken. Terwijl Max Verstappen een bloedstollend duel met Charles Leclerc naar zich toetrok in Djedda, moest Lewis Hamilton (37) het afleggen tegen de Haas van Kevin Magnusson. Haas, het team dat vorig jaar als laatste eindigde in het constructeurskampioenschap van de Formule 1. Als een geslagen hond kroop de zevenvoudige wereldkampioen uit zijn Mercedes. Hamilton: “Tiende... krijg je daar een WK-punt voor?”

50 reacties

  • Marko Decandt

    2 jaar geleden
    Met een stuiterende wagen door al die bochten rijden waarbij geen uitloop is, is gewoon al straf. De meesten hieronder kunnen veel commentaar geven, maar zouden waarschijnlijk al na 2 bochten in de muur zitten.
  • willem coopman

    2 jaar geleden
    Mercedes zal wel zorgen dat zilverpeilen terug meekunnen met het talent van Hamilton. Als alles klopt, het is wel degelijk een teamsport, loopt het wel los. Schrijf de Hamilton-Mercedes combinatie nog niet af.
  • Bert De Bruin

    2 jaar geleden
    Dat een nieuwe teammaat de wagen beter weet af te stellen bewijst vooral dat Hamilton het moest en moet hebben van een veel snellere wagen en niet van zijn rijkunsten of technische kennis.
  • guy vermeulen

    2 jaar geleden
    Zijn zelfs geen twee gelijke mercedessen . Komt wel allemaal goed , auto is niet goed gemaakt .
  • Willy Scholaart

    2 jaar geleden
    Was de grootste met de snelste wagen, maar een gewone piloot met een mindere wagen zoveel is nu duidelijk.