Tom Smith van Editors
Volledig scherm
Tom Smith van Editors © EPA

Nieuwe eendaags festival van Pukkelpop-organisatoren heet Hear Hear! en strikt Pixies en Editors

MuziekDat Pukkelpop er een eendaags broertje of zusje bij zou krijgen, werd een tijdje geleden al aangekondigd. Nu zijn ook meer details over de nieuwe spruit bekendgemaakt. Zo kreeg het festival de naam ‘Hear Hear!’ en komen onder meer Pixies, Whispering Sons en Liam Gallagher er optreden. 

  1. KIJK. Te veel tompouce gegeten? Overvol bootje met koningsfans zinkt op Herengracht in Amsterdam
    Play
    royalty

    KIJK. Te veel tompouce gegeten? Overvol bootje met konings­fans zinkt op Heren­gracht in Amsterdam

    Voor een twintigtal fans van Koningsdag is het feest geëindigd met een nat pak. Op de Herengracht in Amsterdam is zaterdag rond 14 uur een overvol bootje gezonken. Op videobeelden is te zien hoe de feestvierders nog proberen om op de kade te springen, maar voor de meesten is dat niet gelukt zonder eerst in het water te belanden. Bij de hulpdiensten kwam wel een melding ‘persoon te water’ binnen, maar er werden geen ambulances of brandweerwagens opgeroepen.
  2. Marthe van K3 reageert voor het eerst na tranen in ‘Liefde voor muziek’ over bodyshaming : “Het heeft écht opgelucht”
    Play
    Showbits
    5

    Marthe van K3 reageert voor het eerst na tranen in ‘Liefde voor muziek’ over bodysha­ming : “Het heeft écht opgelucht”

    In haar beginperiode bij K3 werd zangeres Marthe De Pillecyn (27) door een magazine bestempeld als ‘de lelijke van de groep’. Dat vertelde ze in de K3-aflevering van het VTM-programma ‘Liefde voor muziek’. “Ik heb nooit getoond hoe hard me dat heeft geraakt”, getuigt ze daar in tranen. Reporter Jarne is te gast tijdens de clipopnames van de dames hun nieuwste werk ‘Zomer van liefde’ en steekt haar een hart onder de riem. “Erover praten heeft me geholpen”, vertelt ze sterk. Bekijk het in deze nieuwe Showbits.