“Ik help je wel”: hartverwarmend moment tussen Lady Gaga en Liza Minnelli tijdens Oscars gaat de wereld rond

OscarsDit hartverwarmende moment tussen Lady Gaga en Liza Minnelli gaat de wereld rond. Door de gezondheidsproblemen waar Minnelli mee kampt, struikelt ze over haar woorden in haar speech. Lady Gaga snelt haar te hulp en verzekert haar dat ze goed bezig is. “Ik ben heel erg vereerd om te mogen presenteren met deze enige echte showbizzheld”, zegt ze tegen Liza. Het zorgt voor een grappig maar tegelijkertijd ook heel mooi moment, met een staande ovatie tot gevolg.

2 reacties

  • Carmen De Gussem

    2 jaar geleden
    Lady Gaga is een grote dame op elk gebied en krijgt niet altijd wat ze verdient o.a. haar rol in Gucci heeft ze schitterend vertolkt maar toch geen prijs.Wat een stem ,wat een lieve en volgens mij niet gespeeld ,zo mogen er meer zijn!
  • Sofie Sliggers

    2 jaar geleden
    Tja...fijne mensen, ze bestaan nog...lady Gaga = topzangeres en mens. Js
  1. OSCARS 2023: ‘Close’ grijpt helaas naast het beeldje, ‘Everything Everywhere All at Once’ wint zowat alles
    Oscars
    16

    OSCARS 2023: ‘Close’ grijpt helaas naast het beeldje, ‘Everything Everywhere All at Once’ wint zowat alles

    ‘Everything, Everywhere, All At Once’ is de verpletterende winnaar van de 95ste editie van de Oscars. De absurde actiekomedie-dramafilm ging met zowat alle grote prijzen naar huis: zeven beeldjes in totaal, waaronder die voor Beste Film, Beste Regie, Beste Mannelijke Bijrol en Beste Actrice. Brendan Fraser - in een ver verleden bekend van ‘The Mummy’ - verraste als Beste Acteur. Pech voor Lukas Dhont wel, die de prijs voor Beste Buitenlandse Film naar ‘All Quiet On The Western Front’ zag gaan. Hij toonde zich echter strijdlustig achteraf: “Dit geeft ons een reden om het nog eens te doen.” Verder geen grote schandalen tijdens de show, maar wel héél wat spektakel dankzij Jimmy Kimmel, Rihanna en zelfs... een ezeltje.