Stefan Van Goor van rampenrugzak.nl.
Volledig scherm
PREMIUM
Stefan Van Goor van rampenrugzak.nl. © RTL

Stormloop op noodpakketten voor bij rampen. En dit zijn de dingen die zeker in zo'n pakket moeten zitten

Het zijn spannende tijden en dat jaagt de vraag naar noodpakketten fors omhoog. Rugzakken met daarin het hoogstnodige om enkele dagen te overleven zonder stroom, water en de koelkast zijn nauwelijks nog te vinden.

92 reacties

  • Christine Laevers

    2 jaar geleden
    Ik zeg al jaren tegen de kinderen in België : koop stafkaarten, want als er een tactile nucleaire aanval is op een stad, zitten de wegen vol. Ik zit hier vrij goed op het Franse platteland: hier is niks om aan te vallen. Eten genoeg, hout en waterput. Mijn grootste vrees zijn gewapende plunderaars.
  • Anoniem

    2 jaar geleden
    Aan diegenen die denken dat een atoomaanval niet kan gebeuren: het is geweten dat er in het kremlin reeds een aantal jaren een militaire aanvalsstrategie wordt gepropageerd die heet 'escalate to deescalate'. Het werkt zo: rusland belt met europa en zegt dat er een enkele atoombom gaat neerkomen op - zeg maar- brussel. Als men in europa beslist van daarop rusland aan te vallen, dan stuurt Rusland haar 6000 andere nukes. Als europa niet reageert op deze ene aanval gebeurt er niets.
  • Jan Gijsen

    2 jaar geleden
    Het beste nood en reddingsplan is nu verhuizen naar een land in Afrika. Liefst ergens op het platteland in een klein dorpje. Daar zit je safe en kun je genieten van een stressloos leventje. Elke dag gaan jagen en s avonds gezellig aan kampvuur barbecue onder een sterrenhemel.
  • Marianne Van den Lemmer

    2 jaar geleden
    Mijn honden, en een zak hondenkorrels. Dat is het belangrijkste.
  • Alain Heyrman

    2 jaar geleden
    Wij zijn er klaar voor! Ongeacht de omstandigheden, natuurlijk een voltreffer kan je niet overleven! Maar zeg nu zelf wat heb je aan een mooie auto voor de deur? Die kan je niet opeten of dienen als beveiliging, trouwens 1 druk op de knop en die werken niet meer! Deze oorlog kan ook nog iets positiefs naar voorbrengen nl. dat mensen zich beter gaan voorbereiden op rampen e.a...