Onze chef wielrennen laat z'n licht schijnen op de ontknoping in de Ronde van Vlaanderen.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef wielrennen laat z'n licht schijnen op de ontknoping in de Ronde van Vlaanderen. © Photo News

Onze chef wielrennen ziet Tour-winnaar de fout van zijn leven maken: “Van der Poel speelde het psychologische spel tot het laatst, Pogacar tot het te laat was”

WielrennenWat een ontknoping in de Ronde van Vlaanderen. Onze chef wielrennen zag Mathieu van der Poel naar de zege rijden en Tadej Pogacar vierde worden nadat hij weer alle bestaande wielerwetten tartte. “Mààr vierde. Nadat hij de fout van het jaar, of misschien de fout van zijn leven maakte.”

37 reacties

  • Eddy De Rycke

    2 jaar geleden
    Pogacar was de sterkste. Mathieu de geroutineerste die best met zijn krachten wist om te gaan. Boonen & Wuyts hadden gelijk, hij er te onzorgvuldig had mee omgegaan. Op zijn leeftijd, en mag het! Wat heeft hij geleerd? Moest ie eerst es tot in het diepste van zijn zijn ondervinden. Zoals in alles in het leven. tja geen 2X…als je het in hand hebt…
  • christine desmedt

    2 jaar geleden
    Haha, Evenepoel, veel geblaat weinig wol, zal nooit een echte toprenner worden
  • patrick isenborghs

    2 jaar geleden
    Kim Jaspers als hij de sterkste was had hij er maar moeten van wegrijden , zelfs al weegt hij 10 kg minder lukte het nog niet
  • Kim Jaspers

    2 jaar geleden
    patrick isenborghs: Pogacar was meer dan duidelijk de sterkste man in koers.. de leepste van de 2 wint.
  • Katrien Delange

    2 jaar geleden
    Hoe kan je nu tussen die 2 kleppers kiezen wie er de beste was? En dat verhaal over die rugpijn... In feite doet dat er allemaal niet toe. Iedere renner probeert zich zo goed mogelijk voor te bereiden op hun wedstrijden. Rugpijn of geen rugpijn, hij heeft het verdiend.