Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Met Anderlecht als winnaar van de slotspeeldag: zo starten de Champions’ en Europe play-offs

Jupiler Pro LeagueDe teerlingen zijn geworpen en de slotspeeldag in 1A heeft nog voor een ware thriller gezorgd. De voornaamste conclusies: Anderlecht en niet AA Gent mag een gooi doen naar de landstitel, terwijl Genk het laatste plaatsje in de Europe play-offs wist te bemachtigen. De loting van de nacompetitie volgt morgenavond om 18u en is LIVE te volgen bij HLN.be, de eerste speeldag van de play-offs start op 22 april.

51 reacties

  • Albert de Lovendeghem

    2 jaar geleden
    Alles komt goed met Anderlecht. Op de laatste speeldag nog 3de worden. De bekerfinale winnen op Paasmaandag. En in de play-offs op de laatste speeldag winnen van Brugge en de dubbel pakken. Zaaalig!
  • Wilfried Vanden Berg

    2 jaar geleden
    Ik ken Anderlecht al van in de jaren 60' . Steeds bevoordeeld en altijd geholpen om kampioen te kunnen worden . En de tijd van toen is nooit gestopt , het is nog steeds bezig .
  • philippe vander haeghen

    2 jaar geleden
    Waar al die complottheorieën over Anderlecht vandaan komen is mij een raadsel. Het ligt bij velen precies zwaar op de maag dat ze PO spelen. Gent had er ook bij moeten zijn maar de PO worden maar met vier ploegen gespeeld...
  • Roel Quintens

    2 jaar geleden
    Dan geeft de VAR een lichte penalty tegen Anderlecht en worden we volgens de complotdenkers nog bevoordeeld. Dat twee punten extra voor Gent zou betekenen dat niet Anderlecht, maar Antwerp geen PO1 speelt, hebben ze niet door. Charleroi heeft ons vorige week zogezegd geholpen, maar de non-match van OHL tegen Gent of de drie cadeau's van Oostende aan Brugge worden natuurlijk vergeten. Jongens toch...
  • Peeters Francis

    2 jaar geleden
    De mauve zullen hier en daar wel een cadeauke krijgen, het is nooit anders geweest.