Gert Verhulst en Walter De Donder blikken in Dag Allemaal terug op het grote succes van 'Samson & Gert'.
Volledig scherm
PREMIUM
Gert Verhulst en Walter De Donder blikken in Dag Allemaal terug op het grote succes van 'Samson & Gert'. © Kristof Ghyselinck

Gert Verhulst en Walter De Donder over de tol van de roem: “Als je op school moet vertellen dat je papa kabouter Plop is...”

Showbizz“Wat smijten ze nu weer binnen?”, dacht Gert Verhulst (54) bij hun eerste ontmoeting. Maar 32 jaar later deelt hij nog altijd - zij het voor de allerlaatste keer - het podium met Walter De Donder (61), de Burgemeester in ‘Samson & Gert’. “Tranen met tuiten hebben we gelachen”, zegt Gert. “En hoe harder we lachten, hoe bozer de regisseur”, vult Walter aan. Een uniek dubbelgesprek tussen twee boezemvrienden, die naar hartenlust herinneringen ophalen aan de beginjaren van Samson en daarbij ook stilstaan bij de keerzijde van de roem. “Viktor zal wel eens iemand vast gegrabbeld hebben als die hem pestte.”

7 reacties

  • Jeroen De Wilde

    2 jaar geleden
    Hebben sommige mensen hier alleen de titel en niet het artikel gelezen?? Ze zeggen juist dat ze het niet zouden willen veranderen en dat ze er geen spijt van hebben!! Misschien eerst eens alles lezen voor je commentaar geeft he!
  • Marlene De Smedt

    2 jaar geleden
    Het is kennelijk mode geworden om vanuit een comfortabel leven te komen klagen over sommige carrièrezetten. Als je gaat voor je carrière moet je achteraf niet komen vertellen dat je niet voldoende betekend hebt voor je nageslacht. Dat is jezelf goed praten. Het is een keuze die je zelf maakte. Leef er dan mee.
  • Didi Bellens

    2 jaar geleden
    Is toch wel heel gemakkelijk praten hé Gert en Kabouter Plop !! Je ziet wel dat de kids Verhulst er geen enkel trauma aan over hebben gehouden, dus zo erg is dat niet allemaal toch !
  • Ian Vandenbossche

    2 jaar geleden
    Kon ik maar zeggen dat mijn vader kabouter plop was of optrad met een pratende hond, dan wist ik dat ik de rest van mijn leven ruim voldoende geld zou hebben, misschien zelfs niet hoefde te werken.
  • Van Renterghem Lindsay

    2 jaar geleden
    Als het dan blijkt dat deze papa’s vele kinderen onder ons een fijne jeugd hebben bezorgd met Samson kabouter plop en andere shows , dan zou ik daar niet mee inzitten om daar kind van te zijn . Ik zou juist fier zijn . En mensen die daar niet mee omkunnen zijn gewoon jaloers .