Christoph Roodhooft, ploegleider van Alpecin-Fenix, over de kansen van Mathieu van der Poel op historische dubbel.
Volledig scherm
PREMIUM
Christoph Roodhooft, ploegleider van Alpecin-Fenix, over de kansen van Mathieu van der Poel op historische dubbel. © BELGA/PhotoNews

Mathieu van der Poel met ‘dubbel’ Ronde-Roubaix in illuster rijtje? “Die extra week ertussen maakt het nóg moeilijker”

WielrennenAcht Belgen en twee Zwitsers lukten de dubbel Ronde van Vlaanderen - Parijs-Roubaix al. Tom Boonen en Fabian Cancellara zelfs twee keer. Wordt Mathieu van der Poel de eerste Nederlander? “Het was voor Mathieu beter geweest dat Roubaix een week na de Ronde lag”, zegt Christoph Roodhooft, sportief manager van Alpecin-Fenix.

18 reacties

  • Liliane Wuyts

    2 jaar geleden
    Isenborghs, je hebt zeker de omloop niet gezien, of gemakkelijkheidshalve vergeten? Waarschijnlijk telt dat voor jou niet. Zo kan je er altijd een uitleg aan geven.
  • patrick isenborghs

    2 jaar geleden
    maddens @ noem mij is 1 wedstrijd waar van aert als eerste initatief nam om een ontsnapping op gang te zetten ? dat kun je niet want het is nog nooit gebeurt. Wel meeglippen met vdp & co dat is zijn logo.En jalouzie beste vriend , als van aert nog eens zoveel wint als hij nu al gewonnen heeft in het veldrijden mag hij naast hem op het hoogste schavotje staan.
  • Johan Maddens

    2 jaar geleden
    isenborghs en Peeters , stop het met jullie onzin en jaloezie !!
  • Johan Maddens

    2 jaar geleden
    Peeters en isenborghs , heel slim van VDPoel dat hij niet verder voor tweede plaatsen crosste , anders was hij er iedere cross uitgekletst !! En misschien wordt hij in de bergen er ook uitgekletst in de Tour door Wout !!
  • Eric De Baeremaeker

    2 jaar geleden
    VDP , doe niet als Lotte. Doe het zelf of ga mee met de juiste . Wout zal goed zijn maar in de finale is het een ? . Laat ook geen groep 10 minuten wegrijden zelfs niet als er een ploegmaat bij is . Met dit weer is het zeer gevaarlijk .