Beresterke Van Baarle soleert naar eerste zege in Monument in snelste editie van Parijs-Roubaix ooit, Van Aert tweede

Parijs-RoubaixDylan van Baarle (29) heeft een zinderende editie - en de snelste ooit - van Parijs-Roubaix op zijn naam geschreven. De Nederlander van INEOS Grenadiers arriveerde solo op de piste van Roubaix. Een sterke Wout van Aert kende zijn dosis pech, maar werd alsnog tweede. Ei zo na stonden er zelfs twee Belgen op het podium, want de verrassende Tom Devriendt strandde op plek vier.

80 reacties

  • Jan Van Bavel

    2 jaar geleden
    Op de meet afgezet worden wil niet zeggen dat diegene goed heeft gereden maar wel alle knechten !
  • Van Den Berghe Marc

    2 jaar geleden
    Ben ik nu de enige die de indruk heeft dat Wout een steengoede coureur is tot 200 km.
  • Liliane Wuyts

    2 jaar geleden
    Jumbo moest niet op kop rijden. Mathieu was de uitgesproken favoriet, dus was het aan Alpecin. Dat is nu eenmaal koers. Het doet precies pijn he Isenborghs.
  • patrick isenborghs

    2 jaar geleden
    Marcel De Maesschalck waar was jumbo ? die hebben geen meter op kop gereden. Danks zij alpecin en nog enkele is het 2 de peloton kunnen terug komen want anders was de koers al gereden na 30 km met 7 ineos renners in de vuurlijn. Nu hoor je klugge niet he als ze zelf al meer dan 2 weken cinema spelen.
  • ludo sprangers

    2 jaar geleden
    De sterkste heeft gewonnen en ook de supporters want het was spannend. Praktisch iedereen heeft pech gekend en voor Lampaert is het gelukkig nog redelijk meegevallen met de val door een toeschouwer