Daniel Karmann/dpa
Volledig scherm
© Daniel Karmann/dpa

Meerdere Ryanair-vluchten geschrapt na aangekondigde stakingen in Zaventem en Charleroi: “meer dan helft van vluchten gaat wel door”

Luchtvaartmaatschappij Ryanair heeft beslist om vluchten te annuleren die dit weekend vanuit Charleroi en Zaventem zouden vertrekken. De beslissing volgt na de aangekondigde stakingen, aldus het Ierse bedrijf. Volgens Hans Elsen van de christelijke vakbond ACV gaat het om alle vluchten die bediend worden door Belgisch personeel. Ryanair meldt dat ruim de helft van de vluchten wel zal doorgaan.

19 reacties

  • Walter Lippens

    2 jaar geleden
    De eerste politieker die initiatief neemt tot het verbieden van vakbonden krijgt bij de volgende verkiezingen mijn stem. Zelfs in het uiterst onwaarschijnlijke geval dat het om een linkse of groene zou gaan.
  • wesley netnem

    2 jaar geleden
    De grote schuldigen is de EU politiek die slaven arbeid van zulke bedrijven niet aanpakt !! Maar wel de grote Sier gaan uithangen in Kiev , Oekraïne !!?
  • jan boden

    2 jaar geleden
    Met Ryanair vanuit Eindhoven zijn er nooit problemen.
  • J. Platsteen

    2 jaar geleden
    Wanneer men niet tevreden is met de voorwaardes van de job, dan moet men maar ontslag nemen. Moest het zo slecht zijn zou niemand kandidaat zijn om te werken voor Ryan Air. Syndicaten zoeken alleen maar macht. Ryanair kan dat ook oplossen door zijn Belgische vloot in te schrijven in een ander land waar syndicaten op positieve wijze meedenken.
  • Jacky Leman

    2 jaar geleden
    Daarom dat ik met Ryanair nooit vlieg, nooit. Als iedere Belg dit nu zou doen is het over en out en met deze rotste maatschappij. Doen!