Bachelor Fabrizio Tzinaridis met drie finalisten
Volledig scherm
Bachelor Fabrizio Tzinaridis met drie finalisten © Play 4

Spanningen in ‘De Bachelor’: Fabrizio duikt in bed met alle drie overgebleven kandidates (en daar zijn die niet zo blij mee)

TVOpmerkelijke bekentenissen in ‘De Bachelor’ woensdagavond. Fabrizio gaf er - in gesprek met Goedele - toe dat hij met elk van z’n drie overgebleven vrouwen het bed had gedeeld op de dream dates. “En dat weten ze niet van elkaar.”

130 reacties

  • Gerrit Mangé

    2 jaar geleden
    Dat geeft dan goed weer wat voor karakter die comediant/profiteur is. Ofwel slaap je met géén van de drie of anders met die eene waar je zeker van bent, maar toch niet met allemaal, Is dit een dating programma of een sollicitatie voor een pornofilm ? Hij maakt gewoon misbruik van die vrouwen. Die denken natuurlijk ieder dat zij de uitverkorene zijn.
  • Marko Decandt

    2 jaar geleden
    Je weet nu toch al met zekerheid dat wie hij ook kiest, die relatie geen 2 maanden duurt. Al door het feit dat hij direct zal mogen uitleggen dat hij 'vreemd' gegaan was al voor de relatie begonnen is :-D. Dat die vrouwen zelf nog die laatste aflevering wouden spelen, nadat ze dat gehoord hebben? Ik zou direct mee vertrokken zijn met die Sanne.
  • Katelijne Sedeyn

    2 jaar geleden
    De kandidaten weten op voorhand waar ze aan beginnen. Ze verkopen zich voor geld in de hoop op een rijke man. Er is nog zoiets wat moraal betreft bij mij.Dan blijf ik liever lekker ouderwets
  • Christel Lamarcq

    2 jaar geleden
    Triestige vent, meer kan ik daar niet over zeggen.
  • Erwin De Meyer

    2 jaar geleden
    Jezelf wat verkopen met de grootste onzin en dan er lekker op los vogelen. Anno '22.