Danny Fabry vertelt in ‘Dag Allemaal’ over z'n horrorvakantie.
Volledig scherm
PREMIUM
Danny Fabry vertelt in ‘Dag Allemaal’ over z'n horrorvakantie. © Ghyselinck

Danny Fabry beleefde horrorvakantie in Dubai: “Mijn vrouw schreeuwde het uit van de pijn”

ShowbizzDe reis was al meerdere keren uitgesteld door corona, maar in de paasvakantie kon Danny Fabry (73) uiteindelijk toch met zijn vrouw Georgette (58) en hun dochter Lauren (21) naar Dubai. Maar wat een ontspannen tripje moest worden, ontaardde al snel in een ware nachtmerrie. Fabry zelf geeft tekst en uitleg. “We waren nog maar net aangekomen toen Georgette een crisis kreeg...”

0 reacties

  1. Zomerpaleis van tragische keizerin Sisi staat te koop: “Ze deed de meest absurde, gevaarlijke en dwangmatige dingen”
    PREMIUM
    Royalty

    Zomerpa­leis van tragische keizerin Sisi staat te koop: “Ze deed de meest absurde, gevaarlij­ke en dwangmati­ge dingen”

    Altijd al een kijkje willen nemen in het zomerpaleis van Elisabeth van Oostenrijk? Dan is het nu hét moment. Possenhofen - waar keizerin Sisi haar enige ware geluk vond - staat te koop. Ze koesterde er haar meest onbezorgde jeugdherinneringen voordat tragedie haar leven overschaduwde. Van het verlies van haar dochter en de zelfmoord van haar zoon, tot haar bizarre gewoontes en verontrustende eetstoornis: dit was het tragische leven van de beroemde keizerin.
  2. Arts Geert Meyfroidt ontfermt zich in ‘Special Forces’ als vaderfiguur over rekruten: “Fatma gaf me een bezorgde waarschuwing”
    PREMIUM
    TV
    15

    Arts Geert Meyfroidt ontfermt zich in ‘Special Forces’ als vaderfi­guur over rekruten: “Fatma gaf me een bezorgde waarschu­wing”

    Goede afspraken maken een goed koppel. Zij zou koken op tv, hij zich fysiek laten afbeulen. “Eerlijk verdeeld? Ik denk dat Fatma nóg harder heeft afgezien in ‘Celebrity Masterchef’ dan ik in ‘Special Forces’”, vertelt Geert Meyfroidt (52). De intensivist uit het UZ Leuven - en intussen verloofde van VRT-anker Fatma Taspinar (42) - is de oudste van de bende rekruten en dat maakte het thuisfront ongerust. “Maar ooit heb ik een soldaat van de Special Forces verzorgd, voor hém moest ik dit doen.”