Ben Weyts bij Medivet Vilvoorde
Volledig scherm
Ben Weyts bij Medivet Vilvoorde © Marc Baert

Ben Weyts lanceert nieuwe campagne: "Ga regelmatig met je huisdier naar de dierenarts”

Vilvoorde“Ga regelmatig met je huisdier naar de dierenarts, ook als er zich nog geen problemen stellen.” Dat is de boodschap die Vlaams minister voor Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) zaterdag lanceert. Met een nieuwe campagne, die in Vilvoorde is voorgesteld, wil de minister baasjes aansporen om geregeld op bezoek te gaan bij de dierenarts.

  1. CD&V Brussel wil meer politie en drugspreventie om de veiligheid te garanderen: “Je veilig voelen op straat zou een evidentie moeten zijn”
    PREMIUM

    CD&V Brussel wil meer politie en drugspre­ven­tie om de veiligheid te garanderen: “Je veilig voelen op straat zou een evidentie moeten zijn”

    Maandagmiddag stelde CD&V Brussel aan metrostation Ijzer haar campagne voor omtrent de Brusselse veiligheid. Zowel partijvoorzitter Sammy Mahdi Mahdi en lijsttrekkers Benjamin Dalle en Bianca Debaets waren aanwezig om 14 veiligheidsmaatregelen voor te stellen. Het metrostation is geen toevallige keuze; het is een plek die symbool staat voor de drugsproblematiek in de hoofdstad. Op de agenda staan onder andere een verdubbeling van het aantal wijkagenten, meer investeren in politie en een fusie van de Brusselse politiezones. “Mensen moeten terug in alle veiligheid hun kinderen naar school kunnen brengen of de auto kunnen parkeren zonder dat onze ruiten ’s ochtends ingeslagen zijn.”
    Stad Brussel