(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © Photo News

Test Aankoop dreigt opnieuw met rechtszaak tegen Ryanair na staking

Na “honderden klachten” van reizigers over de manier waarop Ryanair de gevolgen van de recente staking van het in België gebaseerde cabinepersoneel afhandelt, stelt consumentenorganisatie Test Aankoop de Ierse lowcostmaatschappij formeel in gebreke. Een nieuwe rechtszaak - na een gelijkaardige staking in 2018 werd een groepsvordering opgestart - wordt niet uitgesloten.

2 reacties

  • Marjan Frankie

    2 jaar geleden
    stop met dreigen en Ban hen van alle Europese luchthavens ze zullen snel bijdraaien
  • Lou Bakker

    2 jaar geleden
    Heeft deze staking de gewenste resultaten opgeleverd ?
  1. De razzia op café die het leven heeft gekost aan vader en zijn vier zonen vlak voor Bevrijding. “Het was een vergissing”
    PREMIUM

    De razzia op café die het leven heeft gekost aan vader en zijn vier zonen vlak voor Bevrijding. “Het was een vergissing”

    Nét voor de Bevrijding vielen in een afgelegen Limburgs dorpje negen doden bij een razzia door de Duitsers en hun Vlaamse handlangers. Onder de slachtoffers een vader, Lambert Dirkx, en zijn vier zonen. Drie kwarteeuw lang was niet duidelijk waarom zij het doelwit waren. Na een zoektocht van tien jaar kon Timmie van Diepen, achterkleinzoon van één van de slachtoffers, de puzzelstukken samenleggen. “‘Mijn familie had er niets mee te maken’, zei mijn oma.”
    Molenbeersel
  2. Krijgen we vanaf maandag ook bij ons anti-Israël-protesten aan universiteiten? “Radicale acties zijn nodig, want niemand luistert naar ons”
    PREMIUM
    44

    Krijgen we vanaf maandag ook bij ons an­ti-Is­raël-protesten aan universi­tei­ten? “Radicale acties zijn nodig, want niemand luistert naar ons”

    In de VS hebben de pro-Palestijnse studentenprotesten al tot geweld geleid, en nu begint het ook in ons land te borrelen. In Leuven ging een student drie dagen lang in hongerstaking, terwijl studenten in Gent en Brussel dreigen universiteitsgebouwen te bezetten als de banden met Israël niet worden verbroken. “We zijn genoodzaakt over te gaan tot radicalere acties”, zegt Siska (23) uit Gent. “Er gaan dingen gebeuren”, zegt ook Johanna uit Brussel. Wat zijn de studenten van plan?
    Stad Brussel, Leuven, Gent