rv
Volledig scherm
PREMIUM
© rv

RECONSTRUCTIE. Gruwelijke moordtocht tussen Gent en Gistel: bodybuilder gaf haar kus terwijl hij een mes in haar hart stak

“Er is toch niemand dood? Waarom moet die sirene op?”, vroeg de 25-jarige Alexander Dean aan de agenten toen die hem na een klopjacht van bijna 24 uur eindelijk op hun achterbank hadden zitten. Vanaf vrijdag staat de gewezen bodybuilder in het Brugse assisenhof terecht voor vier moorden. “Ik was enkel op zoek naar rust.”

9 reacties

  • wesley netnem

    2 jaar geleden
    Voor zulke daden moet het Wetboek aangepast worden ! Er is maar 1 juiste en rechtvaardig gerechtigde straf en dat is effectief levenslang x4 natuurlijk en Dus nooit meer vrij komen ! Wie een ander mens executeert , de doodstraf geeft zonder enige vorm van genade mag Nooit vrij komen ? Waarom hebben wij de doodstraf afgeschaft anders ? Omdat het zo onmenselijk is ? hoe kan je zo'n moordenaar dan nog terug vrij willen laten ? Dat is Geen empathie hebben voor de slachtoffers .
  • willy van der Wijk

    2 jaar geleden
    echt een psychologisch geval , heeft hem dan nooit onderwijs gehad in de tien geboden dat hij nu in de godsdienstleer is wat een triestig geval.
  • Eddy Vermeulen

    2 jaar geleden
    Volledig eens met Frans, gaat nu enkel de belastingbetaler veel geld kosten.
  • frans Venloo

    2 jaar geleden
    een mens doden vrijwillig en onomstotelijk bewezen zou automatisch de doodstraf moeten zijn en worden uitgevoerd binnen de zes maanden gelijk voor wie ook onder invloed van drank of drugs .Nee wat meer camera's plaatsen in het verkeer dat brengt op de rest is bijzaak
  • Petra Vandecasteele

    2 jaar geleden
    Stalking moet direct serieus genomen worden door de politie, maar nee het wordt pas serieus genomen als er iemand vermoord wordt .Hoeveel aangiftes hebben ze dan wel nodig om wat sneller te kunnen optreden?