Vincent Kompany.
Volledig scherm
PREMIUM
Vincent Kompany. © BELGA

Onze Anderlecht-watcher ziet hoe paars-wit nog mag dromen van tweede plek: “Het wordt een vurige derby tegen Union”

Jupiler Pro LeagueAnderlecht klopte Antwerp en is nu mathematisch zeker van de derde plaats, maar in het Lotto Park dromen ze van meer. Anderlecht krijgt zondag de kans op Union nog flink onder druk te zetten voor die tweede plaats.

24 reacties

  • jozef van riel

    2 jaar geleden
    Neen Albert, de play-offs hebben helemaal niet gegeven waar ze voor gehaald zijn. (Beetje) Meer geld misschien voor sommige clubs maar sportief niets. De bedoeling was om Europees meer succes te hebben maar dat is niet echt geslaagd. Vroeger gebeurde het dat er na nieuwjaar nog Europees voetbal was met meerdere ploegen. Nu, 1tje in de laagste van de 3, de Conference League!
  • Albert de Lovendeghem

    2 jaar geleden
    Play-offs bestaan ook in andere competities, daar is niets mis mee. Het idee van méér topwedstrijden én extra inkomsten is volledig aanvaardbaar en ook behaald. Blijven zeuren erover slaat nergens op.
  • sonja de velde

    2 jaar geleden
    UNION is kampioen nade reguliere competitie. Voor het geld voeren ze play offs in. Union is een waardig kampioen.
  • Wim Van Riet

    2 jaar geleden
    In tegenstelling tot anderen hier op het forum die Club Brugge het licht van de zon niet gunnen (wie het schoentje past ...) hoop ik dat Anderlecht er weer bovenop komt. Samen met andere ploegen zoals Gent, Genk, ... Hopelijk krijgen we dan volgende jaar opnieuw een boeiende competitie. De diehard-fans willen natuurlijk dat hun ploeg elk jaar kampioen wordt, maar voor de echte (!) voetballiefhebber is er niets zo saai als telkens dezelfde ploeg 5 weken voor het einde kampioen is
  • Rudy Claes

    2 jaar geleden
    Gaston ..met de hulp van de bond kreeg Union 2 punten teveel ( Beerschot ) !