“Na de coronacrisis kregen we de Oekraïnecrisis en een koopkrachtcrisis. De nood blijft dus zeer hoog”, zegt minister voor Maatschappelijke Integratie en Armoedebestrijding Karine Lalieux (PS).
Volledig scherm
“Na de coronacrisis kregen we de Oekraïnecrisis en een koopkrachtcrisis. De nood blijft dus zeer hoog”, zegt minister voor Maatschappelijke Integratie en Armoedebestrijding Karine Lalieux (PS). © Aurélie Geurt & Pieter-Jan Vanstockstraeten

Regering voorziet 24 miljoen euro extra voor voedselhulp aan meest kwetsbaren in ons land: “Het is broodnodig”

De federale regering maakt via een Europees fonds 24 miljoen euro extra vrij voor voedselhulp aan de meest kwetsbaren in ons land. Dat is vrijdag beslist op de ministerraad.

16 reacties

  • Lisette Theunis

    2 jaar geleden
    De politiekers hadden samen beloofd om de armoede te halveren. Ze zijn alvast geslaagd met de grootste onderscheiding. Het legertje politici zorgt vooral goed voor zichzelf en hun entourage. 2024 zal zwart kleuren van de malcontenten.
  • frans Venloo

    2 jaar geleden
    Ik steun dit zonder enig probleem . In werkelijkheid staan wij terug voor de jaren 1930 - 1940 toen de mensen echt armoede hadden nu zijn wij terug daar dank zij onze sjoemelende politiekers
  • Nadine Abe

    2 jaar geleden
    Verkiezingsstunt , stop met geld te geven aan andere landen zorg eerst voor eigen volk . Kitir doet niks anders dan ons belastinggeld rond te strooien .
  • Peeters Francis

    2 jaar geleden
    De regering zou beter zorgen kwetsbaren werk hebben om zelf voor hun levensonderhoud te kunnen zorgen.
  • danny steenhaut

    2 jaar geleden
    Doe zoals velen vragen: Stop de wet die de lonen blokkeert en geef de werkende mensen een fair loon en geen aalmoes.