© Margo Tilborghs

Antwerpse CEO zoekt werknemers op erg ongewone manier

Luc Van Thillo van AVT Europe NV is op zoek naar personeel. Maar dat is soms moeilijk te vinden. De CEO tracht nu aandacht te trekken op een andere manier.

Margo Tilborghs

AVT staat voor Automatisering Van Thillo. Selfmateman stampte zo'n vijftien jaar geleden zijn bedrijfje uit de grond nadat hij een patent kreeg op een robot die hij bouwde voor zijn kippenkwekerij. Nu maakt AVT onder meer robots om zware lasten te verplaatsen. Zelfs een heel treinstel bij een grote klant in China. De KMO met 60 werknemers levert ook robotica voor ITER, de grote kernfusiereactor die de Europese Unie bouwt in Zuid-Frankrijk.

Van Thillo is op zoek naar meer personeel. "Een standaardadvertentie leverde niet het gewenste resultaat op", zegt hij. "Daarom laten we zaterdag tussen 12 en 14u een vliegtuigje met banner boven de grensstreek vliegen met de nodige info."

Het bedrijf is op zoek naar een werkplaatsleider machinebouw, 2 project managers, een project engineer, een industriële programmeur/software engineer (PLC/Robot), een mekanieker en een mechanisch ontwerper machinebouw.

www.a-vt.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER