© EPA

De Champions League-stunt van de avond: drie goals in blessuretijd

APOEL Nicosia heeft voor een stunt van formaat gezorgd in de de derde voorronde van de Champions League. Het had de heenmatch met 2-1 verloren op het veld van het Noorse Rosenborg, maar zette die situatie op eigen veld helemaal recht: 3-0. En opvallend: alle treffers vielen in blessuretijd.

maj

Bij de thuisploeg startte onze landgenoot Igor De Camargo op de bank. Hij viel in de 77ste minuut in en was dus rechtstreeks betrokken bij de stunt van de Cyprioten. Hij zag hoe Gianniotas (91ste, een doelpunt dat in principe al volstond voor kwalificatie), Vander (96ste) en De Vincenti (99ste) de Noren in de slotminuten helemaal afmaakten.

APOEL gaat nu naar de laatste voorronde van de Champions League. Wint het die, dan gaat het naar de groepsfase. Verliest het die laatste voorronde, dan wachten de poules van de Europa League. Rosenborg krijgt nog een herkansing: het gaat naar de laatste voorronde van de Europa League.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook Viktoria Pilzen, Dundalk, Loedogorets en Dinamo Zagreb gaan een ronde verder. Anderlecht speelt woensdag om 20u45 thuis tegen Rostov. De match in Rusland eindigde op 2-2.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer