De doofstomme Rahul Sahu (10) zit al vier dagen in de put, maar de autoriteiten zokn hoopvol dat hij er levend zal uitkomen.
Volledig scherm
De doofstomme Rahul Sahu (10) zit al vier dagen in de put, maar de autoriteiten zokn hoopvol dat hij er levend zal uitkomen. © RV

Reddingsactie bezig voor jongen (10) die al vier dagen vastzit in diepe put

In India is een reddingsactie aan de gang voor een 10-jarige die al vier dagen vastzit in een smalle put van 24 meter diep. Daar is hij tijdens het spelen in gevallen. De hulpdiensten, die de Rahul Sahu (10) met een camera in het oog houden, zeggen dat zijn toestand “goed” is. Er is een tunnel gegraven tot op 20 centimeter van het slachtoffer, maar een steen bemoeilijkt de redding.

1 reactie

  • Christine Laevers

    2 jaar geleden
    't is niet de eerste keer dat een kind in zo'n smal put valt. Lopen daar ook politici rond die een wet maken dat die putten deftig afgesloten moeten worden ? Van te moeten en niet van te mogen. Van oudsher werden in België waterputten afgesloten. In welke fase zitten die mensen, vraag ik me af. Niet zo lang geleden Spanje en Marokko ? En niet alles komt in de pers. Alleen maar als het kind nog leeft, zeker ?