Van links naar rechts, beginnend bij de voorste rij: prinses Ingrid Alexandra, prinses Estelle, Charles van Luxembourg, prinses Amalia en prinses Elisabeth.
Volledig scherm
Van links naar rechts, beginnend bij de voorste rij: prinses Ingrid Alexandra, prinses Estelle, Charles van Luxembourg, prinses Amalia en prinses Elisabeth. © AFP

Stralende prinses Elisabeth bezoekt verjaardagsfeestje van Noorse prinses

RoyaltyKroonprinses Elisabeth was te gast in Noorwegen voor de verjaardag van prinses Ingrid Alexandra. De Noorse koninklijke familie hield een galadiner om de gelegenheid te vieren. Elisabeth dook op in een prachtige paarse jurk, aan de zijde van haar moeder, koningin Mathilde. 

12 reacties

  • annette hermens

    2 jaar geleden
    Amalia is goed de winter doorgekomen !!!!! Elisabeth is de mooiste .... waar is de Spaanse afvaardiging ?
  • lieve rigo

    2 jaar geleden
    Mooie jonge vrouw geworden. En voor de kniezers tot nader order zijn we een koninkrijk.
  • gustaaf van bever

    2 jaar geleden
    De doodsteek en zware kost van gans het Land is niet het koningshuis maar de zes regeringen.
  • Piet Bol

    2 jaar geleden
    Totaal voorbijgestreefd die koningshuizen. Wanneer gaan we daar eens voor betogen dat die mogen ophoepelen. Het oplossen zoals in Rusland met de tsaren hoeft niet.
  • Geert Landsman

    2 jaar geleden
    Schamdalig in tijden van olieschaarste vliegt de elite gewoon de wereld rond voor een feestje.
  1. Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”
    PREMIUM
    Royalty

    Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”

    Meghan Markle (42) lanceerde zopas haar nieuwe lifestylemerk ‘American Riviera Orchard’, compleet met gouden lepeltjes en ‘rustieke’ potjes confituur, volledig in lijn met haar koninklijke imago. Maar wie de voormalige actrice écht op de voet gevolgd heeft, weet dat ze zeven jaar geleden haar vorige blog, ‘The Tig’, opdoekte. Daarop gaf ze gelijkaardige tips over eten en mode, maar vertelde ze ook nog wat ze écht dacht. Van lof voor haar intussen vervreemde vader tot harde woorden voor prins William: dit zijn de meest opmerkelijke blogposts van Meghan, weer opgevist.
  2. “In 11 jaar heeft hij slechts 3 maanden in Zweden gewoond”: prinses Madeleine en haar man keren terug naar haar thuisland, maar of hij daar blij mee is?
    PREMIUM
    Royalty

    “In 11 jaar heeft hij slechts 3 maanden in Zweden gewoond”: prinses Madeleine en haar man keren terug naar haar thuisland, maar of hij daar blij mee is?

    Na een jaar van speculatie en vraagtekens is het dan toch zover. Prinses Madeleine (41) en Chris O’Neill (49) hebben hun villa in Florida verkocht, waardoor hun terugkeer naar Zweden nu echt dichterbij komt. Er blijft volgens ‘Story’ echter onzekerheid heersen, vooral over de toekomst van haar echtgenoot. Hij kon zich eerder al niet thuisvoelen in het thuisland van zijn vrouw en worstelt met zijn plaats binnen de koninklijke familie. “Getrouwd zijn met een prinses heeft mijn leven gecompliceerd.”