Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © BELGA

N-VA en Vlaams Belang niet onder de indruk van akkoord over defensiebudget: “Gaan ze in dit Belgisch 'neppatéke' bijten of niet?”

Oppositiepartijen N-VA en Vlaams Belang zijn niet onder de indruk van het akkoord over de verhoging van het defensiebudget dat de federale regering gisterenavond bereikte. N-VA laakt dat er enkel sprake is van een 'intentie" en volgens Vlaams Belang laat premier Alexander De Croo (Open Vld) zich gijzelen door Ecolo-Groen met een reeks klimaatvoorwaarden.

20 reacties

  • Karel Dillen

    2 jaar geleden
    Vraag me af hoe het nu zit met die miljarden voor de F35. NVA?
  • Jean Donny

    2 jaar geleden
    Typische Belgische oplossing, zo wordt nooit iets opgelost enkel putten gegraven.
  • Marcel Willems

    2 jaar geleden
    Vivadi neemt beslissingen waar voorgaande regeringen op twintig jaar zefls niet aan dachten omdat ze niet durfden te beslissen
  • Rania Desaegher

    2 jaar geleden
    Laat de Walen en de Brusselaars nu eens opdraaïen voor hun eigen schuldenlast en hun waanideeën. Ieder verantwoordelijk voor zijn regio.
  • Ward Berden

    2 jaar geleden
    We hebben een contract getekend om in 2024 minimum 2 procent in onze defensie te investeren. Ondertussen is er oorlog in Europa en denk je dat dat dus sneller zou gaan. Niet dus, we gaan maar liefst 11 jaar later zijn! Is dat geen contractbreuk? Of mag ik mijn belastingen ook pas in 2033 betalen?