Medewerker van Cristiano Ronaldo verliest controle over het stuur en rijdt met Bugatti frontaal tegen muur in Mallorca

Cristiano Ronaldo vertoeft momenteel met zijn gezin op het Spaanse Mallorca. Tot dusver een vrij zorgeloze vakantieperiode voor de Portugees, tot de United-vedette maandag slecht nieuws kreeg. Een van zijn medewerkers had namelijk zijn Bugatti Veyron in de prak gereden. De persoon in kwestie was de controle over het stuur verloren en reed frontaal tegen een muur van een club.

Jens Heylen

Kort voor de middag vond in de buurt van Sa Coma, een vakantieparadijs op Mallorca, het auto-ongeval plaats. Een Bugatti Veyron, met een waarde van meer dan twee miljoen, knalde frontaal tegen een muur. De schade aan de wagen en de muur was enorm. Gelukkig vielen er geen gewonden.

Even later bleek dat de Bugatti op naam stond van Cristiano Ronaldo, die onder meer deze Bugatti had meegenomen naar Mallorca. Het was een van zijn medewerkers die (om een vooralsnog onbekende reden) de controle over het stuur verloor en zwaar crashte.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer