Sven Dullaert

BEKIJK - Bart Peeters roept Radio 2-reporter op het podium op Casa Blanca in Hemiksem

Bart Peeters heeft op het Casa Blanca festival in Hemiksem een Radio 2-reporter op het podium geroepen. Samen met het publiek zong hij speciaal voor de reporter zijn hit "Heist Aan Zee". “Het was heel raar om mee te maken”, zegt reporter Paul Van Landeghem in Start Je Dag op Radio 2 in Antwerpen.

Het was een legendarische avond voor Radio 2-reporter, Paul Van Landeghem, toen Bart Peeters hem op het podium riep. “Hij zag mij staan met mijn plofkap van Radio 2 en zijn manager is mij komen zoeken over heel het plein van 2.000 mensen”, zegt Paul Van Landeghem, reporter voor Radio 2 in Antwerpen. “Hij zei dat Bart iets wou doen met mij en vroeg of ik even mee backstage wou gaan.”

Beluister hier hoe Bart Peeters de reporter op het podium riep:

Paul wist niet wat er zou gebeuren. “En dan nu voor Radio 2, Paul Van Landeghem”, riep Bart Peeters op het podium. “Hij riep wel vijftig keer mijn naam en zestig keer Radio 2. We hebben samen elf minuten op dat podium gestaan en er was veel interactie met het publiek.” Speciaal voor Paul en Radio 2 zong Bart Peeters zijn monsterhit “Heist Aan Zee”.

Heel raar om daar te staan. 2.000 mensen die je naam staan te roepen
Paul Van Landeghem, reporter Radio 2 in Antwerpen

Als beroepsjournalist heeft Paul al veel gezien en veel mensen ontmoet. “Toch was het raar om daar te staan. Je staat zelf op een podium voor 2.000 mensen die je naam staan te roepen.” Nadien moest hij als reporter nog wat meningen gaan sprokkelen bij de bezoekers over het festival. “Dat ging van zelf, want iedereen kende mij al van op het podium. Dat was dan weer een voordeel.”

BEKIJK - Paul Van Landeghem op het podium met Bart Peeters

Videospeler inladen...
Sven Dullaert
Sven Dullaert

Meest gelezen