Andy Peelman.
Volledig scherm
PREMIUM
Andy Peelman. © VTM

GEZIEN? ‘Spartacus Run’: “Het gezwets van Andy Peelman bleek de grootste hindernis”

TVDe komende vier weken kan u een twintigtal bekende koppen op VTM zien puffen terwijl ze een impressionant ‘Spartacus Run’-parcours moeten afleggen. Onder meer Laura Tesoro, Average Rob en Ben Weyts zetten alles op alles om de beste tijd neer te zetten, onder goedkeurend oog van presentator Andy Peelman en commentator Michel Wuyts. Maar leveren de prestaties van die onverschrokken BV’s ook boeiende tv op? “Laura Tesoro toonde zich alvast een krak in het herkennen van de uitwerpselen van een koe.”

11 reacties

  • Greet Janssens

    2 jaar geleden
    Plezant, ja de eerste keer,maar dat is dan ook alles want het is de volgende keren het zelfde, enkel de tijd is anders. Michel mag blijven, hij kraamd geen onzin uit.
  • Sonia Devlieghere-florquin

    2 jaar geleden
    Wat doen ze Andy toch aan bij VTM. Hij bakt er gewoon niets van, hij was beter politieman gebleven. Alleen al door zijn geleuter zal ik zeker geen tweede aflevering bekijken. Sorry Andy.
  • Marie Rose Van der Haeghen

    2 jaar geleden
    Vooral veel reklame gezien .
  • Cecarine De Smet

    2 jaar geleden
    Hij had toch beter politieagent gebleven hoor.
  • Bernard Dieryck

    2 jaar geleden
    Andy Peeleman moet dringend leren articuleren en deftig praten. Mewstal begrijp je hem niet! Hoe is het mogelijk dat een zo minbesprakende mens kans op TV maakt. Buiten zijn sympathie is het to h geen TV figuur he Man man man...