©  Shutterstock

Nudist (76) schiet exhibitionist (46) dood op Frans naaktstrand

Een ruzie op een Frans naaktstrand is afgelopen weekend fataal afgelopen. Een 76-jarige nudist heeft een man van 46 doodgeschoten omdat die de aanwezigen op het naaktstrand lastigviel en zelfs begon te masturberen voor een vrouw.

mtm
Bron: Le Parisien

De feiten vonden zaterdagochtend plaats op het naaktstrand La Mama, gelegen in het Grand Parc Miribel Jonage nabij Lyon. Een 46-jarige man kwam bedreigend over en viel de aanwezigen lastig. Toen hij begon te masturberen voor een vrouw, kwam een van de vaste klanten van het naaktstrand tussenbeide. Er ontstond een discussie tussen de twee die uit de hand liep, waarna de vaste klant - een 76-jarige man - zijn pistool nam en drie keer op de andere man schoot.

De hulpdiensten kwamen ter plaatse en probeerden het slachtoffer nog te reanimeren, maar zonder succes. De 46-jarige man overleed ter plaatse. De schutter liep zich zonder weerstand arresteren.

Het strand werd onmiddellijk afgesloten voor het publiek. Op het moment van de feiten waren er ongeveer 100 nudisten aanwezig.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer