Haatberichten voor initiatiefnemer Kampioenen-petitie, zelfs na 50.000 handtekeningen : “Mensen noemen mij een racist”

ShowbizzDe petitie tegen het schrappen van 19 afleveringen van ‘F.C. De Kampioenen’ is een groot succes. De serie is te racistisch, vrouwonvriendelijk en past niet meer in de tijdsgeest volgens de VRT. De beslissing om enkele episodes te verwijderen maakt duidelijk heel wat los in Vlaanderen. 

34 reacties

  • van leeuwen leroy

    2 jaar geleden
    Een disclaimer beter idee dan schrappen.
  • johan van Oevelen

    2 jaar geleden
    @Frans: visies veranderen inderdaad, ga je dan ook alle boeken verbrznden die in de bibliotheek liggen van "vroeger" want in die tijd ervaarden de "ontvangers" het totaal anders als nu...het is van toen, nu is nu. Moesten er echt serieuze koekoeksclan, vrouwenhandel en mannenprostitutie in voorkomen met misbruik van jewelste, ok schaf die afleveringen dan af (maar die zijn er niet). relativeren is ook een vermogen van de mens he
  • Bruno Vermeire

    2 jaar geleden
    En wie bestuurd die afdeling die moet beslissen wat er op TV komt ? Wie zit er allemaal met ons geld te besturen bij VRT ? En honderden vragen over het besteden van ons belastinggeld.
  • Piet Bol

    2 jaar geleden
    Alle afleveringen op VrtNu voor de nostalgische kijker. Voor de zevenhonderste keer uitzenden in prime-time is er toch wat over. Voor de liefhebber: "Schipper naast Mathilde" kan je bekijken bij Vtm Gold.
  • ronan vanderstukken

    2 jaar geleden
    Dat is het probleem in belgie , als je blank bent ben je een racist . Gewoon vrt opdoeken kijk er nooit naar .