Meghan Markle en de Beckhams.
Volledig scherm
PREMIUM
Meghan Markle en de Beckhams. © Getty

“Victoria was razend”: hoe Meghan en Harry de verstandhouding met de Beckhams om zeep hielpen

RoyaltyDat Meghan Markle (40) de verstandhouding met het Britse koningshuis op losse schroeven zette, is intussen geen geheim meer. Maar nu blijkt dat ze ook tegen de schenen trapte van hét celebrity-koppel dat kind aan huis is in Buckingham Palace: David en Victoria Beckham. Volgens Meghan zouden zij hoogstpersoonlijk privé-informatie over haar en haar echtgenoot, prins Harry (37), gelekt hebben aan de pers. En daar is het koppel allerminst mee gediend. “Er volgde een zéér ongemakkelijk telefoongesprek.”

5 reacties

  • Peggie Van Audenhove

    2 jaar geleden
    Hoe meer men Meghan en Harry gaat bashen in de media hoe groter hun populariteit, en terecht. Alle smaad die hen wordt aangewreven is gebasseerd op roddels en jaloezie. Ik vind het een prachtig powerkoppel en geloof niets van al die onzin!
  • karin verwimp

    2 jaar geleden
    Ik zeg niet dat de beschuldigingen kloppen. Maar als ze kloppen gaat er toch niemand verwachten dat de Beckham's dat ff doodleuk en keivrolijk gaan toegeven? Of vriendjes blijven?
  • mieke jansens

    2 jaar geleden
    Ze doen het mss zelf om in de picture te komen
  • Sofie Sliggers

    2 jaar geleden
    The Firm doet er alles aan om Meghan en Harry met de grond gelijk te maken. Ze vergeten daarbij dat Meghan en Harry nog steeds op veel sympathie kunnen rekenen.
  • Ellen Maris

    2 jaar geleden
    Die vervelen hun zeker?