©  if

Politieman met eigen cannabisplantage blijft aangehouden

Anderlecht -

De Brusselse raadkamer heeft de aanhouding bevestigd van de politieman van de zone Zuid (Anderlecht, Sint-Gillis en Vorst) die in de cel zit op verdenking van de verkoop van cannabis, dat is vernomen bij het Brusselse parket. Ook drie andere verdachten blijven aangehouden. Het viertal blijft daardoor nog minstens een maand in de cel, al kan er nog beroep worden aangetekend tegen de beslissing van de raadkamer.

Chris Verhaeghe

De politieman werd vorige week opgepakt bij een reeks huiszoekingen op verschillende plaatsen in het land, waaronder Brussel. Bij de actie zouden verschillende kleine cannabisplantages zijn ontmanteld, waar op het moment van de inval in totaal zo’n honderd planten werden geteeld. Naast de politieman werden nog drie Albanezen opgepakt en aangehouden door de onderzoeksrechter in Brussel.

De vier verdachten verschenen vrijdag voor de raadkamer, die hun aanhouding bevestigde. Daardoor blijven alle verdachten nog minstens een maand in de cel. Bij een eventueel beroep moet de Kamer van Inbeschuldigingstelling zich over de zaak buigen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer