Getty Images/Image Source
Volledig scherm
© Getty Images/Image Source

ACV wil controle op “wangedrag” bij verzekeraars arbeidsongeval

Bij een op de zeven arbeidsongevallen weigert de verzekering tussenbeide te komen. “Er moet dringend meer controle komen op het wangedrag van sommige verzekeraars”, zegt het ACV daarover woensdag in De Standaard.

15 reacties

  • Ives Ameel

    2 jaar geleden
    Altijd en overal hetzelfde liedje om te betalen geen probleem om iets te krijgen o man.
  • Eric De Baeremaeker

    2 jaar geleden
    Hun controle artsen zijn ook niet altijd bezig met de patiënt zelf maar met de opdrachtgever . Zelf meegemaakt na een spoedopname . Specialist gaf briefje van een maand en de controle arts zei dat het met 2 weken genoeg was . Ik heb dan gezegd dat een medisch attest van een specialist meer was dan wat hij vertelde . Ik zei dan oké , maar als er iets gebeurde met mij dat hij dan medisch verantwoordelijk was voor als er opnieuw iets gebeurde met mij . Hij zei dan , Tis al goed .
  • Jean De Grande

    2 jaar geleden
    Bij Ethias is 50% bezig met geld binnenhalen en de overige 50% moet ervoor zorgen dat ze niet moeten betalen.
  • Robert Thomassen

    2 jaar geleden
    willem merken@de ombudsman van de verzekeringen zou de verzekeringen moeten controleren en dan hebben wij ook nog de Vlaamse ombudsdienst, maar daar wringt het schoentje...zij doen niets.
  • Gerda Haubourdyn

    2 jaar geleden
    Verzekeringen moet je wel altijd stipt betalen, maar als je ze nodig hebt en ze moeten betalen, dan is het andere koek. Ze proberen altijd in hun voordeel het dossier te behandelen.