© RR

Puurs zwanger koppel maakt eigen versie van nummer Ed Sheeran

In de hoop gratis tickets te scoren voor het optreden van Ed Sheeran heeft een Puurs zwanger koppel een eigen versie gemaakt van zijn hit 'Small Bump' dat over een ongeboren baby gaat.

Patrick Poppe

Kim (32 jaar) en Karen (31 jaar) Scherps zijn al jaren fan van Sheeran. Ze hebben hem meerdere keren zien optreden (op Pukkelpop 2015 en in Vorst Nationaal in 2014), ze hebben natuurlijk al zijn platen, zijn cd’s, zijn boek. Grotere fans zijn er amper te vinden. "Ik vrees het (lacht). We vinden hem ronduit schitterend", zegt Karen. "De manier waarop hij zichzelf begeleid door zijn instrumenten en riffs in een loop station te steken, is echt bijzonder. Dat zien we er weinigen hem nadoen."

Op woensdag 5 april staat de man van het moment in het Sportpaleis. Het concert is helemaal uitverkocht, maar radiozender MNM had Sheeran al meerdere keren over de vloer en wist hem ditmaal te overtuigen om een meet & greet en een mini-concertje te geven aan twee superfans.

"We zochten naar een originele manier om onze inzending kracht bij te zetten en aangezien ik vijf maanden zwanger ben, hebben we voor een eigen versie van Small bump gekozen. Gewoonweg omdat zo'n mooi en aangrijpend nummer is. Het gaat immers over een vrouw die een miskraam heeft wanneer haar ongeboren baby vijf maanden is. Het verhaal in het liedje loopt dus slecht af, maar wij hopen natuurlijk dat ons verhaal anders zal verlopen. In ons filmpje brengt onze ongeboren baby een eigen versie van het liedje.

Maandag 20 maart wordt de ultieme winnaar bekend gemaakt en wordt die live opgebeld op tijdens het programma de Grote Pet.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER